Nye nettsider for myndigheter fra Miljødirektoratet

Miljødirektoratet bygger nytt nettsted der vi samler alle våre tjenester. Vi legger derfor ned Miljøkommune.no fra årsskiftet. Men fortvil ikke. Mye av innholdet fins allerede i den nye løsningen - og vi bygger ut med flere oppgaveveiledere.

Ikke la deg forvirre hvis du kommer til Miljødirektoratet.no når du trykker på lenker på Miljøkommune.no. Tjenesten videreføres på nytt nettsted.

Mye av innholdet fra Miljøkommune.no er allerede overført til Miljødirektoratet.no. Se inngangen for myndigheter her:

Så hvis du jobber som saksbehandler i kommunen, og ønsker å benytte de samme tjenestene som tidligere kan du gjøre følgende:

• fortsett å bruke Miljøkommune.no
  • eller gå rett til inngangen for myndigheter på Miljødirektoratet.no

Fylkene finner også relevant innhold i den inngangen, som støtte til oppgaven som veiledere for kommunene.

Fortsett å følge oss -  få informasjon om nytt innhold

Til høsten får du informasjon om alt nytt innhold som gjelder deg via nyhetsbrevet til Miljøkommune.no. Så hvis du fortsetter å følge oss, så mottar du informasjon på samme måte som før.

Vi lover å informere godt når det nye nyhetsbrevet er ferdig, slik at du kan tegne nytt abonnement og fortsette å motta nytt om regelverk og veiledere.

Innhold fra Riksantikvaren er fortsatt å finne på Miljøkommune.no. Det blir overført til Riksantikvaren sitt nettsted.

Et nytt tilbud og nye veiledere er på vei, så følg oss videre!

God sommer!