Tips en kollega

Miljøkommune.no ønsker å slå et slag for å nå ut til nye medarbeiderne som jobber med miljø i kommunene. Har du en ny kollega som kan ha nytte av å bli kjent med nettstedet?

Etter omfattende kartlegging og med hjelp fra fylkesmannen når vi nå ut til de fleste kommuner i landet – så nyhetsbrevet er en effektiv kanal til den primære målgruppen til Miljøkommune.no, som er saksbehandlere og administrative ledere i kommunene. Men det er likevel vanskelig for oss i redaksjonen å finne frem til den som er helt ny, og som kanskje trenger veiledningen som fins på nettstedet aller mest. Derfor ber vi deg som kjenner til nettstedet om å tipse nye medarbeidere om at de kan abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Slik blir du abonnent

Den beste måten å holde seg oppdatert er å abonnere på nyhetsbrevet:

1. Gå til startsiden Miljøkommune.no
  2. Skriv inn e-postadressen i boksen "Nyhetsbrev", som fins nederst til høyre på siden.

Nyhetsbrevet sendes ut minimum en gang i måneden.

Nyhetsbrevet gir informasjon om

Nyhetsbrevet holder deg oppdaterte om:

1. Nye eller endrede oppgaveveiledere, bestemmelser, publikasjoner
  2. Utlysning av tiltaksmidler og gode eksempler på tiltak
  3. Høringer
  4. Frister
  5. Arrangementer som kurs, konferanser eller seminarer

Sakene er veiledende i formen og relevante for kommunen i deres rolle som miljømyndighet.