Tips en kollega

Miljøkommune.no ønsker å slå et slag for å nå ut til nye medarbeiderne i kommuner og fylkeskommuner. Har du en ny kollega som kan ha nytte av å bli kjent med nettstedet?

Miljøkommune når nå ut til de fleste kommuner i landet – så nyhetsbrevet er en effektiv kanal mellom stat og kommune.

Den primære målgruppa til Miljøkommune.no er saksbehandlere og administrative ledere i kommunene. Det er den som er helt ny i jobben, som kanskje trenger veiledningen aller mest. Derfor ber vi deg som kjenner til nettstedet om å tipse nye medarbeidere om at de kan abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Fylkesmannen og fylkeskommunen er sekundær målgruppe for nettstedet. Miljøkommune.no er et nyttig verktøy i rollen deres som veileder for kommunen. Nesten en tredel av våre abonnenter er fra det regionale myndighetsnivået. I og med at Riksantikvaren har nytt innhold på Miljøkommune.no, så er det spesielt behov for at fylkeskommunene blir gjort kjent med nettstedet.

Slik blir du abonnent

Den beste måten å holde seg oppdatert, er å abonnere på nyhetsbrevet:

1. Gå til startsiden Miljøkommune.no
  2. Skriv inn e-postadressen i boksen Nyhetsbrev, som fins nederst til høyre på siden.

Nyhetsbrevet sendes ut minimum en gang i måneden.

Nyhetsbrevet gir informasjon om

Nyhetsbrevet holder deg oppdaterte om:

1. Nye eller endrede oppgaveveiledere, bestemmelser, publikasjoner
  2. Utlysning av tiltaksmidler og gode eksempler på tiltak
  3. Høringer
  4. Frister
  5. Arrangementer som kurs, konferanser eller seminarer

Sakene er veiledende i formen og relevante for kommunen i deres rolle som miljømyndighet.

Hvor er det skoen trykker?

Alle nivåer av myndigheter, fra kommune til departement, er velkommen til å skrive til oss om tips, behov eller bidra med innhold til nettstedet.